Витело Тонато

Vitello tonnatoVitello Tonnato е едно от любимите ми италиански предястия. Комплекстният му вкус е резултат от съчетанието на ростбиф, риба тон, аншоа и каперси.

Необходими продукти: 100 гр. ростбиф, 150 гр. филе от риба тон, 50 гр. пушена аншоа, ½ лимон, 2 с.л. майонеза, 1 с.л. мариновани каперси

Приготвяне: нарязвате на фини филийки ростбифа и разстилате парчетата върху голяма плоска чиния. Разбивате в кухненски робот филето от риба тон, пушената аншоа, майонезата, каперсите и сока от лимона. Изливате приготвения сос върху ростбифа, разнасяте равномерно навсякъде и декорирате с каперси и настъргана лимонова кора. Насладете му се с чаша пенливо бяло вино от сорта Шардоне.

Aside

2 коментара (+add yours?)

  1. Irina Pascarella
    Май 07, 2013 @ 21:32:53

    poznata vkusotiuka italianska.!

    Отговор

  2. Irina Pascarella
    Май 07, 2013 @ 21:35:17

    POZNATA VKUSOTIUKA – ITALIANSKA- MNOGO VKUSNO!!!

    Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: